Ξάφριζε ξενοδοχεία στη Σκιάθο και πιάστηκε στη φάκα της αστυνομίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ξενοδοχεία μέλη της Ένωσης ξενοδόχων Σκιάθου συγκαταλέγονται μεταξύ των θυμάτων της δράσης του ληστή, που συνελήφθη πρόσφατα από την αστυνομία. Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου με ανακοίνωσή της συγχαίρει το διοικητή, και όλη τη δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού για τη σύλληψη και την αποτελεσματικότητά τους, στο έργο της τήρησης της τάξης και της νομιμότητας στον τόπο μας.
«Φαινόμενα σαν αυτό σπανίζουν στο νησί της Σκιάθου, το οποίο λόγω του μικρού του μεγέθους αλλά και της σωστής δράσης και της ικανότητας της αστυνομικής δύναμης αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς.
Η διοίκηση της ένωσής μας είναι αρωγός του αστυνομικού τμήματος του νησιού και θα συνεχίσει να το στηρίζει με κάθε τρόπο που μπορεί ώστε να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από την Ένωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.