Σκληρή κριτική Κ. Γραμμένου σε δημοτική αρχή και αντιπολίτευση του Νοτίου Πηλίου

«Στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ, η καθημερινότητα των δημοτών», σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο

Σκληρή κριτική τόσο στη δημοτική αρχή, όσο και στην αντιπολίτευση του δήμου Νοτίου Πηλίου εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής του, ο Κ. Γραμμένος, υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλών Νερών και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Νοτίου Πηλίου, κάνοντας λόγο για «τη χειρότερη κατάσταση από ποτέ, η καθημερινότητα των δημοτών».
Όπως αναφέρει, «η πρόσφατη δημοσίευση του υποψήφιου Δημάρχου Νοτίου Πηλίου προερχόμενου από την σημερινή Δημοτική Αρχή, για τα πεπραγμένα του Δήμου στον τομέα του Τουρισμού, αποτελεί κυνική ομολογία για την ανύπαρκτη έως εγκληματική συμπεριφορά του ιδίου και της παρέας του τα τελευταία 5 χρόνια διαχείρισης του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Με περιττό θράσος ομολόγησε, ότι το μόνο επίτευγμα της Δημοτικής Αρχής ήταν η σωστή λειτουργία της Επιτροπής Τουρισμού και η παρουσία μας σε εκθέσεις του εξωτερικού μέσα από την διαδημοτική πλέον συνεργασία των τριών Δήμων, Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς- Μουρεσίου.
Το ευτυχές γεγονός για την Επιτροπή Τουρισμού, στη οποία πληροφορικά τα 5 χρόνια της Δημοτικής του θητείας ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν εμφανίστηκε ποτέ, είναι ότι παρά το υπονομευτικό και ρατσιστικό σκηνικό που επιμελώς ενορχήστρωσε εις βάρος του κατά κοινή ομολογία άξιου και ικανότατου προέδρου της, Δημοτικού Συμβούλου Πλειοψηφίας Δημήτρης Παντελή και υποψηφίου πλέον με την Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών, αυτή λειτούργησε στη σωστή κατεύθυνση.
Όσο για τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του για το μέλλον του Τουρισμού, να αναφέρουμε ότι πρόκειται για έργα μέσω προγραμμάτων τα οποία έπρεπε να είχαν ήδη παραδοθεί προς χρήση στους επαγγελματίες του τουρισμού και τους τουριστικούς επισκέπτες του Δήμου Νοτίου Πηλίου όμως ο ίδιος μεθοδευμένα προτίμησε να τα χρησιμοποιήσει σαν φωτοβολίδες πριν τις εκλογές για προσωπικό του πολιτικό όφελος.
Με την καθημερινότητα των Δημοτών στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ, και εννοούμε ελλιπής καθαριότητα, ελλιπής σήμανση, δρόμους που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο, και επί πλέον εγκατάλειψη των παραλιών, απώλεια γαλάζιων σημαιών εδώ και τέσσερα χρόνια, ανικανότητα τοποθέτησης ναυαγοσωστών τα δύο τελευταία χρόνια, τουριστική ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει και δεν μπορούμε να μιλάμε για προέκταση της τουριστικής σεζόν αφού δεν έχουμε λύση απλά βασικά προβλήματα.
Βέβαια σε όλη αυτή την νοσηρή κατάσταση συναυτουργός ήταν μια ανύπαρκτη και άσχετη αντιπολίτευση, η οποία σήμερα υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Δημοτών του Νοτίου Πηλίου πασχίζει να αναρριχηθεί στην εξουσία μέσο ενός δοτού κομματικού τοποτηρητή- υποψήφιου Δήμαρχου προερχόμενο από το Νεοχώρι Λωζάνης, Ελβετία ο οποίος υπόσχεται πως θα τα λύσει όλα.
Και επειδή κάθε φορά πριν τις εκλογές έχετε σαν σημαία την επένδυση του Αλατά (Αι Σαράντης) σας ενημερώνουμε ότι και υποψήφιοι Δήμαρχοι του Αλατά να ήσασταν, ούτε εκεί θα μπορούσατε να παράγετε έργο αφού είναι πλέον πεποίθηση των Δημοτών ότι το μόνο κίνητρό σας για την ανάληψη της εξουσίας είναι η προσωπική σας επαγγελματική αποκατάσταση.
Είμαστε η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Πηλίου και κάθε φορά που προσπαθείτε να εξαπατήσετε τους Δημότες, σας αντιμετωπίζουμε πρόσωπο με πρόσωπο»,

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.