Φάρος Σκοπέλου: «Εύθραυστη η λειτουργία του ΚΥ Σκοπέλου- Εκφράζουμε την ανησυχία μας»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Εξηγήσεις ζητούν τα μέλη του Συλλόγου για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας του νησιού

Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Σκοπέλου έφερε η παραίτηση του γενικού γιατρού του Κέντρου Υγείας του νησιού κ. Βέρρα, με τον Σύλλογο υποστήριξης χρόνιων ασθενών και των οικογενειών τους «Φάρος Σκοπέλου» να εκφράζει την ανησυχία του και να ζητά από τους αρμοδίους εξηγήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική μονάδα υγείας.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου, «το ΔΣ του Φάρου Σκοπέλου , παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στο ΚΥ Σκοπέλου.Η παραίτηση του Γενικού ιατρού κ. Βέρρα και όσα διαβάσαμε στα ΜΜΕ αποκαλύπτουν την εύθραυστη λειτουργία του ΚΥ Σκοπέλου. Ο Φάρος Σκοπέλου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τις εξελίξεις αυτές.
Οι εξυπηρετούμενοι μας, είναι από εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται τις υπηρεσίες του ΚΥ συχνότερα από άλλους , εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων με την υγεία τους.
Εκφράζουμε λοιπόν , προς κάθε υπεύθυνο την ανησυχία αλλά και την έντονη διαμαρτυρία μας , για την λειτουργική τύχη του ΚΥ Σκοπέλου καθώς διαπιστώνουμε ότι η στελέχωση του με επαγγελματίες υγείας έχει πλέον φθίνουσα έως μηδενική πορεία …Να σημειωθεί ότι τόσο ο παραιτηθείς γενικός ιατρός , όσο και οι υπόλοιποι γιατροί και νοσηλευτές είναι και εθελοντές στο Φάρο Σκοπέλου και η προσφορά τους είναι πολύτιμη για τους εξυπηρετούμενους μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.