ΛΑΣ Θεσσαλίας: Παραμένει εκκρεμής η αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο του Ν. Κλήματος Σκοπέλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παραμένει σε εκκρεμότητα η αντικατάσταση του δικτύου αμιαντοσωλήνων στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΣ Θεσσαλίας. Αναλυτικά αναφέρει ότι: «Δυόμιση και πλέον χρόνια στη διοίκηση της περιφέρειας Θεσσαλίας η παράταξη του κ. Κουρέτα (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛ.ΑΣ, ΝΕ.ΑΡ, ΜΕΡΑ25), εξακολουθεί να μην ολοκληρώνεται η Αντικατάσταση Δικτύου Αμιαντοσολήνων Νέου Κλήματος Σκοπέλου, όπως γινόταν και με την διοίκηση Αγοραστού (Ν.Δ).

Πρόκειται για άλλο ένα πολύπαθο έργο, κόστους 729.963 ευρώ, του οποίου σύμβαση είχε υπογραφεί στις 6/4/2021 και έπρεπε να παραδοθεί μετά από δικαστικές διαμάχες και 3 παρατάσεις, στις 23/10/2024. Απ’ ότι φαίνεται πάμε και για νέα παράταση και με αμφίβολο το πότε επιτέλους θα ολοκληρωθεί και θα λειτουργήσει.

Αυτές είναι οι ταχύτητες με τις οποίες κινείται η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το αστικό κράτος και οι εργολάβοι, μέσω των οποίων εκτελούνται όλα τα δημόσια έργα, όταν πρόκειται για έργα που σχετίζονται με τις λαϊκές ανάγκες, σε αντίθεση με την γρηγοράδα που εκτελούνται έργα –προτεραιότητες για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.