Σκουφάκια και γάντια από τον «Εσταυρωμένο» προς τους κρατούμενους της Κασσαβέτειας

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Εσταυρωμένος», σε αίτημα των κοινωνικών λειτουργών των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας.

Ο Σύλλογος προμηθεύτηκε και διέθεσε 50 μάλλινα σκουφάκια και ισάριθμα ζευγάρια γάντια, για τους κρατούμενους που εργάζονται σε εξωτερικές εργασίες της φυλακής.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, προ ημερών και στο πλαίσιο των ενεργειών για την αναμενόμενη κακοκαιρία απέστελλε στις φυλακές Κασσαβετείας 12 χαρτοκιβώτια με χειμωνιάτικα ενδύματα για την προστασία των ανηλίκων κρατουμένων από το κρύο.

Επίσης, μια ακόμη αποστολή πραγματοποιήθηκε και για τους άπορους φυλακισμένους του Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου (φυλακή για ανήλικους αλλοδαπούς). Παρέλαβαν μια ικανή ποσότητα χειμερινών ενδυμάτων και ξενόγλωσσα αντίτυπα της Κ. Διαθήκης.

Τη ίδια φροντίδα και αγάπη από τον “Ε” απολαμβάνουν οι φυλακές της πατρίδας μας, το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, τα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ο Ξενώνας “ΦΙΛΥΡΑ”, η “Κιβωτός του Κόσμου”, οι Δομές φιλοξενίας προσφύγων, σχολεία και άλλα ιδρύματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.