ΣΟΕΔ: Άμεσα διευθετήθηκε πρόβλημα στελέχους της ΠΑ

Το ΔΣ του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τόσο το Επιτελικό Γραφείο του Αρχηγού ΓΕΑ, όσο και τον ίδιο Αρχηγό του ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη, διότι με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο διευθέτησαν ένα προσωπικό πρόβλημα ενός συναδέλφου της Π.Α.

Όπως αναφέρει το Σωματείο, με έγγραφο μετέφερε και γνωστοποίησε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στελέχη της Π.Α. που αφορά την πρόωρη αποστέγαση τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών από τα ΟΣΕΑΑΥ στα τρία χρόνια αντί των πέντε ετών, όπως αυτό αναφέρεται στην Υπουργική Απόφαση Φ.454/11/229946/Σ.3662/2023 ΦΕΚ 3267/Β/17-5-2023.

«Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας εκ μέρους σας, έφερε την επίλυση του προβλήματος, στην περίπτωση του συναδέλφου μας και την παραμονή της οικογένειας του ως το πέρας των πέντε ετών όπως δικαιούται άλλωστε βάση της ως άνω ΥΑ», αναφέρει ανακοίνωση.

Το ΣΟΕΔ στηρίζει τις οικογένειες όλων των συναδέλφων μας, προσπαθεί να αναδεικνύει προβλήματα και δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Γνωρίζοντας πως σε όλα αυτά με την ανάδειξη τους υπάρχει η ανάλογη ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση και από την Ηγεσία και των τριών κλάδων των ΕΔ, ενισχύεται το αίσθημα της ηθικής ικανοποίησης και της αγαστής συνεργασίας.

Επικοινωνία στο [email protected],, και τηλέφωνο 6972828656 Κοντούρης Δημήτριος, 6983500764 Παπαευαγγέλου Ευάγγελος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.