ΣΟΚ στη Σούρπη: Κρέμασαν αλεπουδάκι από δέντρο για… παραδειγματισμό

Η Φιλοζωική ομάδα Αλμυρού «Αγάπη και Προστασία» δίνει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες

Ένα αδιανόητο περιστατικό που προκαλεί θλίψη αλλά και πολλή οργή έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στη Σούρπη, όπως αποκαλύπτει με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Φιλοζωική Ομάδα Αλμυρού «Αγάπη και Προστασία». Κάποιος ή κάποιοι κρέμασαν ένα αλεπουδάκι με σχοινί από ένα δέντρο, δολοφονώντας το, πιθανώς προς παραδειγματισμό. Μάλιστα οι φιλόζωοι αποφάσισαν να δώσουν αμοιβή σε όποιον έχει έγκυρες πληροφορίες για τον άνθρωπο που προέβη σ’ αυτή την αποτρόπαιη πράξη.
Όπως αναφέρει η ανάρτηση των φιλόζωων της περιοχής Αλμυρού «Σήμερα το πρωί λάβαμε αυτή την εικόνα. Κάποιος από την περιοχή της Σούρπης, Αλμυρού που θέλει να το παίξει Θεός, κρέμασε αυτό το αλεπουδάκι προς παραδειγματισμό άλλων πιθανώς.!!!! Αν και ξεχειλίζουμε απο οργή, δεν θα αναλωθούμε σε κατάρες και ύβρεις. Επειδή λοιπόν για εμάς ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ έχει δικαίωμα σε αυτό τον πλανήτη, το Φιλοζωικό σωματείο “Αγάπη και Προστασία” ΔΙΝΕΙ ΑΜΟΙΒΗ σε όποιον έχει ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες για το φονιά που κυκλοφορεί ανάμεσά μας και καμαρώνει!!!!!
Και μην ξεχνάτε η σιωπή είναι συνενοχή!!!
Όποιος μπορεί να κάνει αυτό, τότε μπορεί να σκοτώσει και κάποιον από εμάς, κάποιον συνάνθρωπό μας, ανήμπορο, όταν νιώσει ότι θα μείνει ατιμώρητος.
ΜΙΛΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ. ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΓΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.