Σοκ στο αεροδρόμιο της Σκιάθου – 61χρονη εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους

Διακομίσθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Βόλου

Μια 61χρονη διακομίσθηκε σήμερα το μεσημέρι από τη Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Η γυναίκα υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε με το σκάφος “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ”, στις 15.30 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, η αλλοδαπή το βράδυ της Τρίτης βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του Αεροδρομίου Σκιάθου και συγκεκριμένα στον χώρο όπου καθημερινά ντόπιοι και τουρίστες συνωστίζονται έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου της Σκιάθου για να καταγράψουν τις απογειώσεις και -κυρίως- τις προσγειώσεις αεροσκαφών, τα οποία περνούν ξυστά από τα κεφάλια τους.

Εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες, μια Βρετανίδα υπήκοος, 61 ετών, έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σήμερα η 61χρονη διακομίσθηκε με πλωτό ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι του Βόλου αφού οι γιατροί του Κέντρου Υγείας διέγνωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα λεκάνης, κακώσεις δεξί ώμου και αριστερού αντιβραχίονα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.