Σωματεία επαγγελματιών πρόσφεραν μάσκες

Σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας Κωνσταντίνος Πελεκούδας και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελευθέριος Πλαστάρας, η Πρόεδρος Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βόλου Μαρία Τσελεπή, ο Πρόεδρος Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας Γιώργος Γκάλιος, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας Νίκος Νάνος, προσέφεραν μάσκες προστασίας ενάντια στο φονικό ιό SARS–CoV-2 σε υπηρεσίες και ιδρύματα της πόλης.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «σε συνέχεια της δράσης της προηγούμενης εβδομάδας, παραδόθηκαν σήμερα οι υπόλοιπες μάσκες σε φορείς και ιδρύματα της πόλης μας, φτάνοντας έτσι τον αριθμό των 10,000 δωρηθέντων μασκών.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα επισκέφτηκε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ειδικών Παίδων «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ» όπου τη δωρεά παρέλαβε εκ μέρους του Ιδρύματος η κα. Σταματία Σακαβάρα. Στη συνέχεια παραδόθηκαν μάσκες στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», εκ μέρους του οποίου παρέλαβε τις μάσκες η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Ντίνα Τριανταφύλλου. Μάσκες προσφέρθηκαν, επίσης, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου τις οποίες παρέλαβε για λογαριασμό της υπηρεσίας ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας Πύραρχος κ. Γεώργιος Βλόντζος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Αντιπύραρχος κ. Ευάγγελος Λιακόπουλος καθώς και στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων με παράδοση μασκών στον κο. Βασίλη Ηλιόπουλο. Σειρά είχε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ» όπου τις μάσκες παρέλαβε η κα. Σοφία Μαχαίρα Αντιπροέδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος και το Ίδρυμα «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΒΟΛΟΥ» όπου τις μάσκες παρέλαβε η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα. Βάσια Πανοπούλου και ο Διευθυντής Ιωάννης Τρυφωνόπουλος. Ακόμη, για τα παιδιά και τους εργαζομένους της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, τις μάσκες παρέλαβε η Διευθύντρια της Κιβωτού στο Διμήνι κα. Εύα Καραβοσιάνη.
Μια πολύ συγκινητική στιγμή της ημέρας, ήταν η παράδοση μασκών προστασίας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Βόλου, καθώς μέλος της ομάδας των παιδιών που φοιτούν στη δομή, είναι και ο αδελφός του Προέδρου του ΣΕΗ Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδη. Τις μάσκες παρέδωσαν οι Πρόεδροι των Σωματείων στην Συντονίστρια της δομής, κα. Γιούλα Τσιγιάννη.
Η συλλογική προσπάθεια των Συνδέσμων θα συνεχιστεί και θα δηλώνουν ηχηρό παρών στους συνανθρώπους μας και στις ανάγκες τους, πάντα με αξιοπρέπεια, σεβασμό αληθινή διάθεση για προσφορά και βοήθεια ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.