Σοβαρές ζημιές στις τοπικές κοινότητες του δήμου Ρήγα Φεραίου

Σοβαρές ζημίες υπέστησαν πολλά σημεία σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για προβλήματα σε αγροτικούς δρόμους, στον ηλεκτροφωτισμό των περιοχών του Δήμου αλλά και γενικότερα σε υποδομές που εξυπηρετούν καθημερινά τους δημότες.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει προβεί άμεσα σε αποκατάσταση και συντήρηση όλων των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν λόγω της κακοκαιρίας, προκειμένου οι δημότες να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους πρόσβαση στα χωριά αλλά και στη διαβίωση τους.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Σταύρος Χατζής δήλωσε: «Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει υποστεί ζημιές από πρόσφατες κακοκαιρίες. Τα μηχανήματα του Δήμου, καθώς και ιδιώτες εργολάβοι που συνεργάζονται με το Δήμο, δίνουν καθημερινά μάχη να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Οι ζημιές είναι τεράστιες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου. Στόχος και δέσμευση της Δημοτικής Αρχής είναι να αποκατασταθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι φθορές που δημιουργήθηκαν, Οι Αντιδήμαρχοι, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και οι μηχανικοί, έχουν επισκεφθεί, ήδη τα περισσότερα σημεία που έχουν υποστεί ζημιά, παρακολουθούν και συντονίζουν την πρόοδο των εργασιών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.