Βελεστίνο: Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια – «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Ένα ακόμη τροχαίο είχε απόψε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στην εθνική οδό, στο ύψος το Βελεστίνου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Αλέξης Κούγιας κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα.

Στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε.

Ευτυχώς ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

Δείτε τις φωτογραφίες του LamiaReport.

Τι λέει η Αστυνομία
Σύμφωνα με την αστυνομία, βραδινές ώρες της 09/11/2021, στην ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης (χ/θ 308), ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, Δ.Χ. Ελκυστήρας (με ρυμουλκούμενο) οδηγούμενος από Αλλοδαπό υπήκοο ΑΛΒΑΝΙΑΣ 38 ετών, αφού αρχικά προσέκρουσε στο οπίσθιο τμήμα ρυμουλκούμενου που έλκυε Δ.Χ. Ελκυστήρας οδηγούμενος από Ημεδαπό 56 ετών, εξετράπη στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, όπου και ακινητοποιήθηκε. Εν συνεχεία, ΙΧΕ οδηγούμενο από Ημεδαπό 70, κινούμενο επί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, προσέκρουσε πλαγιομετωπικά στο ακινητοποιημένο ρυμουλκούμενο του ως άνω αλλοδαπού και ακολούθως προσέκρουσε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Συνεπεία της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 70χρονου οδηγού ΙΧΕ και η πρόκληση υλικών ζημιών σε όλα τα ως άνω οχήματα καθώς και σε τμήμα του διαχωριστικού στηθαίου. Σε άπαντες οδηγούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος μέθης με αρνητικό αποτέλεσμα ενώ η οδήγηση & η κυκλοφορία των ως άνω οχημάτων είναι νόμιμη. Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας.