Στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισα ο «Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού – Σούρπης»

Ο «Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης», σύμφωνα με ανακοίνωσή του, συμμετέχει στην αγωνιστική κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 11:00 το πρωί, έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισα και καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να δώσουν δυναμικό «παρών», διεκδικώντας μια σειρά αιτημάτων, όπως «να γίνει άμεσα και δωρεάν η καταγραφή όλων των καταστροφών και να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις για το 100% των ζημιών που έχουν υποστεί. Να γίνει ο ΕΛΓΑ κρατικός φορέας με επαρκή κρατική χρηματοδότηση που θα ασφαλίζει και θα αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.

Να εκτελεστεί το πρόγραμμα της δακοκτονίας με όλους τους επιστημονικούς όρους, έγκαιρα, χωρίς περιορισμούς σε ψεκασμούς και με το αναγκαίο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, ώστε να μην επαναληφθεί η περσινή, με ευθύνη κράτους και περιφέρειας, καταστροφή», κ.λ.π.

Επίσης, με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης «στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων των ΟΤΑ για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.