Στα μπλόκα της Μαγνησίας ο Δημ. Κουτσούμπας την Πέμπτη, κλείνει αύριο η παλιά εθνική

Τα μπλόκα των αγροτών σε Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο γραμματέας του της Κ.Ε. ΚΚΕ θα επισκεφθεί στις 17.00 το μπλόκο του Αλμυρού και στις 17.30 το μπλόκο του Στεφανοβικείου.

Οι αγρότες της Μαγνησίας, στο μπλόκο Στεφανοβικείου, μετά τις αποφάσεις του μπλόκου Νίκαιας να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με κλείσιμο δρόμων, έκαναν συνέλευση και αποφάσισαν σήμερα το απόγευμα να κλείσουν συμβολικά την παλιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Στεφανοβικείου 17.00-18.00 αύριο Τετάρτη.

Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Μαγνησίας αναφέρεται ότι στα πλαίσια της πανελλαδικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Νίκαια Λάρισας πάρθηκε ομόφωνη απόφαση από όλα τα μπλόκα της Ελλάδας συντονισμένους αποκλεισμούς δρόμων και την επόμενη εβδομάδα πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.
“Επίσης συνέλευση πραγματοποιήθηκε και στο μπλόκο Στεφανοβικείου και πάρθηκε ομόφωνη απόφαση ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί συμβολικός αποκλεισμός της Παλιάς εθνικής οδού Βόλου Λάρισας στο ύψος του Μπλόκου στις 05:00 το απόγευμα καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να το ενισχύσουν”, τονίζει η Ομοσπονδία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.