Στη Δικαιοσύνη ο Δήμος Σκιάθου για θανάτωση και κακοποίηση σκύλων

«Πρέπει να βρούμε ποιος είναι ο δράστης που δυσφημεί το νησί μας» τονίζει ο δήμαρχος

Αναστάτωση και οργή έχουν προκαλέσει στο νησί της Σκιάθου η άγρια κακοποίηση και η θανάτωση αδέσποτων σκύλων. Τρεις κτηνωδίες που έλαβαν χώρα στο νησί της τελευταίες ημέρες, σόκαραν τους κατοίκους αλλά και την τοπική αρχή. Τα σκυλιά δέχτηκαν πυροβολισμούς με αεροβόλο, ενώ η τελευταία περίπτωση αφορά ένα μικρόσωμο αδέσποτο που το έπνιξαν, δένοντας το σε σωλήνα του λιμανιού του Αη Γιώργη.
Ο δήμαρχος Σκιάθου Θεόδωρος Τζούμας έκανε γνωστό στο www.newsbreak.gr, ότι το ζήτημα έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης και θα φτάσει σύντομα στον Εισαγγελέα.
«Το σκυλάκι αυτό ήταν αδέσποτο και όλο αυτό μας έχει σοκάρει. Αναθέσαμε το θέμα στη νομική υπηρεσία και θα φθάσουμε και στον εισαγγελέα. Πρέπει να βρούμε ποιος είναι ο δράστης που δυσφημεί το νησί μας.
Εμείς ενισχύουμε τα δύο φιλοζωϊκά σωματεία που δρουν στην περιοχή μας, έχοντας αναλάβει το κόστος των στειρώσεων και των ζωοτροφών. Επιπλέον, να σας θυμίσω ότι έχουμε συνεργασία με το Ίδρυμα που έχει ιδρύσει η γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός Brigitte Bardot για την προστασία της γάτας. Επιπλέον, αποφασίσουμε να βελτιώσουμε και να ενισχύουμε τις θέσεις που βάζουμε τροφή και νερό για τα αδέσποτα», δήλωσε ο δήμαρχος, γνωστός για την φιλοζωική του δράση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.