Στη «Food Expo» o βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος

Την έκθεση τροφίμων και ποτών «Food Expo» επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Ο βουλευτής επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα των εκθετών της Μαγνησίας και συνομίλησε μαζί τους.
Μεταξύ των εκθεσιακών χώρων που επισκέφθηκε ήταν των εταιρειών ΑΓΡΟΦΡΟΝΤΙΔΑ Α.Ε. παραγωγής Στέβια, VRINO, Κατσαβριάς, Κένταυρος Χείρωνας, Τυροκομικά «Φλέγγα», Αρτοσκευάσματα Μαντάς και της εταιρείας ελαίων εξαιρετικής ποιότητας «ΑΙΩΝΕΣ-AEONS» οικογένειας Παπαστεργίου, στο περίπτερο της οποίας είχε στηθεί και ελαιοτριβείο με την αρχαία τεχνοτροπία παραγωγής λαδιού.
Κατά την επίσκεψή του ο Χρ. Μπουκώρος συνοδευόταν από το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας Μαρία Θλιβερού.
Ο βουλευτής μετά την επίσκεψή του δήλωσε: «Ο πρωτογενής τομέας, η μεταποίηση και η τυποποίηση των προϊόντων προσδίδουν υπεραξία και εξωστρέφεια στην ελληνική οικονομία. Όλοι οι τοπικοί φορείς πρέπει να ενισχύσουμε τη συμμετοχή των μονάδων μεταποίησης της Μαγνησίας σε παρόμοιες εκθέσεις, όπως η Food Expo. Ο αγροδιατροφικός τομέας εάν αξιοποιηθεί μπορεί να αποτελέσει το νήμα που θα μας βγάλει από το λαβύρινθο της κρίσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.