Στη Σκιάθο για διακοπές Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν (φωτογραφίες)

Για ακόμη μια χρονιά ο Κέρτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι στη Σκιάθο. Στο αγαπημένο τους νησί, οι Χολιγουτιανοί σταρς έφθασαν πριν από λίγα 24ωρα με ιδιωτικό αεροπλάνο και κατέληξαν σε βίλα στις Αχλαδιές, εκεί που μένουν κάθε χρόνο.

Ο 72χρονος Ράσελ και η 78χρονη Χόουν είναι μαζί από το 1983 και η αγάπη τους παραμένει ανέπαφη στον χρόνο. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε στα γυρίσματα της μουσικής ταινίας «The One and Only, Genuine, Original Family Band» το 1968. Ξεκίνησαν, όμως, να βγαίνουν το 1983 όταν ξαναβρέθηκαν στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί, «Swing Shift». Οι δύο ηθοποιοί επιλέγουν κάθε χρόνο τη θάλασσα του Αιγαίου και απολαμβάνουν τον ήλιο, το τοπίο της Σκιάθου και τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Οι δύο ηθοποιοί είναι φιλικοί με όλους και γευματίζουν σε παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού δίπλα στο κύμα. Παράλληλα οι δύο διάσημοι ηθοποιοί δεν θα παραλείψουν να κάνουν μικρές εξορμήσεις στα διπλανά νησιά, έχοντας πάντα ως βάση τη Σκιάθο και τις φυσικές της ομορφιές.

Δείτε φωτογραφίες

russell-hawn-5
russell-hawn-4
russell-hawn-3
russell-hawn-2
russell-hawn-1

 

russell-hawn-mak



Πηγή: protothema.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.