Στη Σκιάθο ο Βρετανός πρέσβης επισκέφθηκε την Αστυνομία

Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Σκιάθο πραγματοποίησε ο Βρετανός Πρέσβης Μάθιου Λοτζ, στο πλαίσιο του 8ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Μονοπατιών και επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, ταξίαρχος Μιλτιάδης Αλεξάκης εκεί τον συναντήσαμε μαζί με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου Αστυνόμο Α΄ Νίκο Σαρδέλη, παρουσία και του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αστυνόμου Α’ Αργύρη Διχτά, όπου συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τους συμπατριώτες του, είτε ως επισκέπτες, είτε ως μόνιμοι κάτοικοι, καθώς και διαφόρων άλλων θεμάτων αστυνομικού ενδιαφέροντος.

«Τον διαβεβαιώσαμε για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες των Αστυνομικών του Τμήματος της Σκιάθου αλλά και τη διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης, της ευταξίας και κυρίως της Ασφάλειας των συμπατριωτών του, όπως άλλωστε και όλων των υπόλοιπων κατοίκων και επισκεπτών-τουριστών του νησιού. Λίγο πριν την αποχώρησή του, του παραδώσαμε μία αναμνηστική πλακέτα ως ενθύμιο, ενώ ο ίδιος ανταπέδωσε προσφέροντάς μας διάφορα αναμνηστικά δώρα», αναφέρει ο κ. Αλεξάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.