Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: Σημαντική οικονομική ανακούφιση η θέσπιση του μεταφορικού ισοδύναμου

Στη Σκιάθο περιόδευσε ο Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Σε συνέχεια της επίσκεψής του στα νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου στις 7-8 Ιουνίου, ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, επισκέφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το όμορφο νησί της Σκιάθου.
Εκεί συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, καθώς και με νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, με τους οποίους και συζήτησε σημαντικά θέματα υποδομών του νησιού, όπως η αναβάθμιση και επέκταση του λιμανιού του νησιού. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, ο Βουλευτής είχε επανειλημμένες συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών και στο Υπουργείο Ναυτιλίας, τόσο για το σχεδιασμό της αναβάθμισης του λιμένα της Σκιάθου, όσο και για την αποτελεσματικότερη ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων μεταξύ τους, αλλά και με το λιμάνι του Βόλου.
Ο Βουλευτής, ενόψει της κορύφωσης της καλοκαιρινής σεζόν, συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου, με τον οποίο και συζήτησαν θέματα τουρισμού και τουριστικής ανάπτυξης του νησιού. Ο κ. Ευσταθίου εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συνέχεια της τουριστικής περιόδου και ο Βουλευτής τον διαβεβαίωσε ότι στέκεται πάντα αρωγός για την ενίσχυση και την τουριστική προβολή των όμορφων Σποράδων μας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στη Σκιάθο, ο Βουλευτής συνομίλησε με πολλούς ντόπιους για τις ανάγκες και τα ζητήματα που τους απασχολούν, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει για τους ανθρώπους αυτούς η καθημερινότητα στο νησί. Για το λόγο αυτό δεν παρέλειψε να τους ενημερώσει τόσο για τα οφέλη της θέσπισης του Μεταφορικού Ισοδύναμου, το οποίο μειώνει το κόστος μετακίνησης αλλά και μεταφοράς εμπορευμάτων των κατοίκων των νησιών, όσο και για τις υπόλοιπες θετικές πολιτικές της κυβέρνησης την τελευταία τετραετία.
Σύμφωνα με τον Βουλευτή «στις ερχόμενες εκλογές της 7ης Ιούλη, οι άνθρωποι των Σποράδων αλλά και όλης της Μαγνησίας θα πρέπει να εμπιστευθούν την πολιτική δύναμη που προσπάθησε για το συμφέρον των πολλών, την πολιτική δύναμη που έβγαλε τη χώρα από την περιπέτεια των μνημονίων, στην οποία την έσυραν οι πολιτικές δυνάμεις του παρελθόντος. Να εμπιστευθούν την πολιτική δύναμη που θέλει ανάπτυξη, αλλά και εργασιακά δικαιώματα. Την πολιτική δύναμη που θέλει ανάπτυξη, αλλά και προστασία των πιο αδύναμων. Την πολιτική δύναμη που στοχεύει στην ενδυνάμωση της περιφέρειας, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ενίσχυση των συνεταιρισμών. Να εμπιστευθούν το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.