Ο Δήμος Σκιάθου μετά από πολλά χρόνια φιλοξένησε τη RAI 3 στη Σκιάθο.

Όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή, «το δημοφιλές πρόγραμμα της Ιταλικής κρατικής τηλεόρασης θα προβάλει τις ομορφιές του νησιού, αφού γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην παραλία των κουκουναριών, στα μάραθα, στα λαλάρια, στο Κάστρο, μονοπάτι στη περιοχή της Κεχριάς, πλάνα από το την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, και αρκετά σημεία από την πόλη της Σκιάθου.

Επίσης με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου, η απεσταλμένη του ιταλικού κρατικού καναλιού κα Rita De Franscesco, συνοδευόμενη από την κα Ελένη Σαρηκώστα αλλά και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Γιολδάση επισκέφτηκαν τον νησί της Σκοπέλου όπως και το νησί της Αλοννήσου. Ειδικότερα, στην Αλόννησο πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στο θαλάσσιο πάρκο, με τη συνεργασία της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου κας Κικής Αναγνώστου.

Ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ιταλική κρατική τηλεόραση και θα πραγματοποιηθούν και άλλες αποστολές ιταλών δημοσιογράφων στο νησί του Παπαδιαμάντη, διότι η Σκιάθος συνδέεται με απευθείας πτήσεις με 8 ιταλικές πόλεις.skiathos 2