Στη Βουλή η αποκατάσταση δρόμου στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου

Τέθηκε ερώτηση από Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Στη Βουλή έφερε το θέμα της αποκατάσταση δρόμου στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Κωνσταντίνος Χήτας, με ερώτησή του που κατέθεσε στον Υπουργό Εσωτερικών.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής επισημαίνει στην ερώτησή του ότι «σύμφωνα με ενημέρωση, πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα, λόγω έντονης κατακλυσμιαίας βροχόπτωσης, κατέστησαν εκ νέου (μετά το 2018) επικίνδυνο και αδιάβατο δρόμο στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου Π. Ε. Μαγνησίας. Πρόκειται για τον δρόμο που οδηγεί από τη Βίγλα προς την Εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ζαγορά. Στον εν λόγω δρόμο, παρόλο που παρουσίασε σημάδια κατολίσθησης κατά τη διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων του 2018, εντούτοις, και ενώ είχε συνταχθεί μελέτη, δε δρομολογήθηκαν τα κατάλληλα έργα, ώστε εντελώς να αποκατασταθεί το πρόβλημα διαπαντός».

Ο Βουλευτής ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό εάν θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία δια της αναφερόμενης οδού αφενός και αφετέρου  και στην περίπτωση που την περιοχή την πλήξουν αντίστοιχες – όγκου όμβριων υδάτων – βροχοπτώσεις, να μην επαναληφθεί η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.