Στη Βυζίτσα η δεξιά χείρα του Αγίου Κυπριανού

«Μεγάλη ευλογία και τιμή, αποτελεί για μία ακόμη φορά, η έλευση της τιμίας δεξιάς χειρός του Αγίου Κυπριανού, Επισκόπου Αντιοχείας -του από μάγων-, για 6 μέρες στην Τοπική Εκκλησία και πιο συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό της Βυζίτσας» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Το ιερό λείψανο φιλοξενείται από το Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 7.30 το απόγευμα, όπου θα το υποδεχθούν ο κλήρος και ο λαός, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσης. Καθ’όλη τη διάρκεια του ιερού προσκυνήματος, θα τελούνται καθημερινά ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, καθώς και η Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο στις 11.00 το πρωί. Το ιερό λείψανο θα αναχωρήσει από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσης, την Πέμπτη 7 Ιουλίου, το βράδυ, μετά το πέρας των ιερών ακολουθιών.
Όλες τις μέρες της παραμονής του ιερού λειψάνου στο χωριό της Βυζίτσας, θα υπάρξουν και έκτακτα δρομολόγια από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι προσκυνητές. Ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα του ιερού προσκυνήματος του ιερού λειψάνου, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης imd.gr.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.