Στην Αλόννησο ο Σταύρος Θεοδωράκης (photos)

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νησί των Σποράδων

Το τουρ του Ποταμιού συνεχίζεται ανά την Ελλάδα, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να βρίσκεται στην Αλόννησο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνεχίζει τις εξορμήσεις του για να «κοινωνήσει» τις θέσεις του κόμματός του στην κοινωνία και όπως ενημέρωσε από τον λογαριασμό του στο Instagram, αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νησί των Σποράδων.

3
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε “«Αυτό που μ’ αρέσει στην Ελλάδα είναι η ατέλειά της»
«Είναι πολύ εύκολο να ερωτεύεσαι, το κάνουμε όλη την ώρα, συνήθως με καταστροφικές συνέπειες που θεραπεύονται όταν έρθει η επόμενη φορά. Σε αντίθεση με τον έρωτα, η αγάπη διαρκεί μια ζωή και καλείται να τα “βρει” με τις λιγότερο ελκυστικές πλευρές ενός ανθρώπου ή ενός τόπου. Ίσως και να την ερωτεύτηκα την Αλόννησο, δεν θυμάμαι πια, αλλά ξέρω πως αγαπώ την Ελλάδα και αγαπώ την Αλόννησο.»

Από το σημείωμα του Σάιμον Ντάρας στο βιβλίο «Το νησί μου» που εξέδωσε η Κυριακή Θεοδωρίδου. Ο Σάιμον ήρθε για πρώτη φορά στην Αλόννησο το 1980 για να βοηθήσει ένα φίλο για να βάλει στέγη σε ένα ερειπωμένο σπίτι που είχε αγοράσει στο Παλιό Χωριό. Ήταν η εποχή που στην Αγγλία είχε ανέβει η Θάτσερ. «Γιατί να γυρίσω;» σκέφτηκε ο Σάιμον και έμεινε στο Θαλασσονήσι”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.