Στην έκθεση ΒΙΤ 2019 η Σκιάθος

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε με δικό του περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT, που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως και 12 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοινωση, «η BIT 2019 έκλεισε θριαμβευτικά τις εργασίες της, διότι υπολογίζεται ότι περίπου 60000 επισκέπτες παραβρέθηκαν στην έκθεση, ενώ συμμετείχαν 79 χώρες, μεταξύ αυτών 1.500 “hosted buyers”, τουριστικά γραφεία, δημοσιογράφοι όπως και 500 travel bloggers.
Πολύ μεγάλη η κίνηση στο περίπτερο των 20 τ.μ. της Σκιάθου, με τους επισκέπτες να είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τον προορισμό. Στο Μιλάνο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος ο οποίος είχε σημαντικές συναντήσεις, όπως με τον Δήμαρχο Μιλάνου κ. Guiseppe Sala αλλά και τους αντιπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών «Volotea, Blue Panorama» οι οποίοι τον ενημέρωσαν πως τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις από Βενετία, Νάπολη, Τορίνο, Μπολόνια Μπέργκαμο, Μιλανο, Ρώμη προς το αεροδρόμιο Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». Επιπλέον η Σκιάθος προβλήθηκε μέσω των “social media” λογαριασμών της BIT MILAN (facebook, twitter, instagram).
Ακόμα o Δήμαρχος Σκιάθου παραχώρησε συνεντεύξεις στο marcopolo tv, όπως και στο επίσιμο κανάλι της BIT MILAN.
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι η Σκιάθος για ακόμη μία φορά αναγνωρίστηκε από τους διοργανωτές ως ιστορικός εκθέτης, μετά τη συνάντηση του Δημάρχου Σκιάθου με τον διευθυντή της BIT κ. Nello Martini, ανανεώνοντας το ραντεβού του νησιού μας για την BIT MILAN 2020, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχιστούν οι δράσεις προβολής στην Ιταλία μέσω ειδικών «workshop» αλλά και διαφημιστικών καταχωρήσεων στον ιταλικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με την πολύτιμη βοήθεια της συνεργάτιδας του Δήμου στην Ιταλία, κας Ελένης Σαρρηκώστα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.