Στις 6 Νοεμβρίου ο μαθηματικός διαγωνισμός «Θαλής»

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με αφορμή τη διεξαγωγή της Α΄ Φάσης του 81 ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για μαθητές Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου και του 10ου Τοπικού Διαγωνισμού για μαθητές Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ 2020» ενημερώνει τους μαθητές /μαθήτριες, τους γονείς και κηδεμόνες τους, όπως επίσης και τους καθηγητές και διευθυντές των Γυμνασίων-Λυκείων του Ν. Μαγνησίας για τα παρακάτω:
Σύμφωνα με τη Σχετική Απόφαση (Φ15/142436/Δ2/19-10-2020) του Υ.ΠΑΙ.Θ. ο διαγωνισμός φέτος θα πραγματοποιηθεί εντός του σχολικού ωραρίου, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία από τον κορωνοϊό-COVID 19.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 και τις ώρες 12:00-14:00 και ειδικά φέτος θα έχει διάρκεια δυο ώρες, θα απαρτίζεται δε από τρία θέματα πλήρους ανάπτυξης. Εξεταστικό κέντρο θα είναι όποιο σχολείο έχει ενδιαφερόμενους μαθητές, το οποίο θα πρέπει να διαθέσει ανάλογα με το πλήθος των μαθητών τις αντίστοιχες αίθουσες (χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνει αναπροσαρμογή του ωρολογίου προγράμματος) και τους αντίστοιχους επιτηρητές.

Ο 81ος διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και τοπικά για το Ν. Μαγνησίας o 10ος Τοπικός διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Ο Διευθυντής του Σχολείου, για να δηλώσει τη συμμετοχή του σχολείου, θα πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα που θα βρει στον ακόλουθο σύνδεσμο : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScU2jeMipPZ5j2HdjHfWASIEk0lqesl-xR3Gt9dXwepuoXijA/viewform. Τα στοιχεία που ζητούνται είναι σημαντικά γιατί θα χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία και για την αποστολή των θεμάτων στα σχολεία – εξεταστικά κέντρα.

Η συμμετοχή των μαθητών μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/1iAMhTpN2cg7E5MN0v82epTWRfAxoxSkDQ3fjiS08Xkw/viewform ή ονομαστικά στον Διευθυντή ή στον Υπεύθυνο Καθηγητή του σχολείου τους. Τα γραπτά θα παραληφθούν από μέλη του Παραρτήματος της ΕΜΕ Μαγνησίας σε συνεννόηση με τον Διευθυντή ή τον υπεύθυνο Μαθηματικό κάθε σχολικής μονάδας ή θα αποσταλούν στην ταχυδρομική Ε.Μ.Ε. – Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1986 διεύθυνση: ΕΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – Τ.Θ. 1038 – 38001 ΒΟΛΟΣ.

Στη συνέχεια αφού διορθωθούν από τους βαθμολογητές του Παραρτήματος θα αποσταλούν για τη δεύτερη και τελική διόρθωση στα κεντρικά της ΕΜΕ στην Αθήνα για την έκδοση των αποτελεσμάτων. Στην περίπτωση που οι Μαθηματικοί ορισμένων σχολείων επιθυμούν να διορθώσουν τα γραπτά ως πρώτοι διορθωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Παράρτημα για να τους προωθηθούν οι οδηγίες διόρθωσης-βαθμολόγησης και οι ενδεικτικές λύσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.