Στις Πανελλαδικές εξετάσεις “ρίχνονται” 1.876 υποψήφιοι της Μαγνησίας…

Στη Μαγνησία, όλα είναι έτοιμα… Συνολικά, 1.876 υποψήφιοι θα εξεταστούν απρόσκοπτα για το πολυπόθητο «εισιτήριο» μια σχολής ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Ουσιαστικά, σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ και την αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΓΕΛ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον πρόεδρο και τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Διεύθυνσης Β’ Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτη Σαβελίδη (διευθυντή Δευτεροβάθμιας), Αρετή Τζανετοπούλου (διευθύντρια Μουσικού Σχολείου) και Παρασκευή Λοντρίδου (διευθύντρια 1ου ΓΕΛ), οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια ανέρχονται σε 1467 (1170 φετινοί μαθητές και 297 απόφοιτοι) και από τα Επαγγελματικά Λύκεια σε 409 (348 φετινοί και 61 απόφοιτοι).

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Σαβελίδης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την διεξαγωγή των εξετάσεων. Θα λειτουργήσουν 22 εξεταστικά κέντρα (20 για τα ΓΕΛ και δύο για τα ΕΠΑΛ), τα οποία έχουν ήδη στελεχωθεί από τους εκπαιδευτικούς, είτε ως μέλη Λυκειακών Επιτροπών Εξετάσεων, είτε ως επιτηρητές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.