Στο 70-75% η πληρότητα των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Σήμερα ξεκινούν τα δρομολόγια από και προς Ηράκλειο

«Πετάει» η κινητικότητα των δρομολογίων στο αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου που έχει ξεκινήσει επίσημα τις πτήσεις του από τον Μάρτιο και τις οποίες συνεχίζει, αλλά και εμπλουτίζει χάριν της θερινής περιόδου, συνδέοντας τον Βόλο με άλλες περιοχές της Ελλάδας , αλλά και του εξωτερικού. Η πληρότητα των πτήσεων, μάλιστα, μέχρι στιγμής, «αγγίζει» έως και το 70-75%, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αερολιμενάρχη του αεροδρομίου, κ. Κώστα Ευσταθίου, ο οποίος μιλώντας στη «Μαγνησία» φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, εκτιμώντας δε ότι το ποσοστό της πληρότητας θα αυξηθεί έτι περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Ξεκινήσαμε τον Μάρτιο με την κινητικότητα των πτήσεων να είναι σε πολύ καλά επίπεδα, συνεχίζουμε και πηγαίνουμε πολύ καλά και ευελπιστώ ότι όσο διανύουμε το καλοκαίρι το αεροδρόμιο θα κινηθεί ακόμα καλύτερα», δήλωσε ο αερολιμενάρχης.

Το καλοκαίρι, 10 με 11 πτήσεις την εβδομάδα

Ο κ. Ευσταθίου, μάλιστα, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αναμένεται να πραγματοποιούνται στον αερολιμένα έως και 10 με 11 πτήσεις την εβδομάδα, ενώ ενημέρωσε ότι στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια θα προστεθούν κι άλλα.

Συγκεκριμένα, είπε ότι στο τέλος του μήνα, είναι προγραμματισμένη ήδη η έναρξη ενός δεύτερου δρομολογίου από και προς το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, ενώ από σήμερα, 10 Ιουνίου, ξεκινούν οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο, δύο φορές την εβδομάδα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, με πιθανότητα παράτασης.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται δύο απευθείας πτήσεις προς Λονδίνο, ένα εξαιρετικά πετυχημένο δρομολόγιο, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Ευσταθίου, η κινητικότητα είναι μεγάλη. Επίσης, γίνονται απευθείας δρομολόγια προς το Παρίσι, το Μόναχο και ένα προς το Ντίσελντορφ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.