Στο 81,45% η συμμετοχή στις πανελλαδικές των υποψηφίων από τα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας

φωτο αρχείου
Διαγωνίστηκαν σήμερα στο μάθημα της Άλγεβρας

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα τρία εξεταστικά κέντρα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται στο μάθημα της Άλγεβρας.

Οι υποψήφιοι ήταν στον αριθμό 469.  Από αυτούς εξετάστηκαν 382 και απουσίασαν 87 με ποσοστό συμμετοχής  81,45  %, ενώ όπως επισημαίνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι τo Σάββατο 19 Ιουνίου 2021. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχών Βιολογικής Γεωργίας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων συνεχίζονται την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με το μάθημα της Κοινωνιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, και της Πληροφορικής για την Ομάδα Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.