Στο δήμαρχο Ρ. Φεραίου ο βουλευτής Κ. Στεργίου

Συζήτηση για θέματα και προβλήματα του δήμου

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκα Δημήτριο επισκέφθηκε ο βουλευτής ΚΚΕ Ν. Μαγνησίας, Κ. Στεργίου, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017.

Μαζί του ήταν ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου, κ. Παπαϊωάννου Απόστολος, καθώς και ο υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων του ΚΚΕ Ν. Μαγνησίας, κ. Μπιμπίλης Βάιος. Η συζήτηση που ακολούθησε αφορούσε θέματα και προβλήματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην άμεση ανάγκη απόκτησης μόνιμου προσωπικού στο Δήμο, προκειμένου να σταματήσει και να μη θεωρείται ως λύση η αντιμετώπιση υπηρεσιακών αναγκών με πρόσληψη μέσω συμβάσεων λίγων μηνών.

Επιπλέον, συζήτηση έγινε για το σημαντικό ζήτημα της λίμνης Κάρλας που αποτελεί πηγή ζωής για το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και για την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου.

Παράλληλα, συζητήθηκαν αγροτικά θέματα της περιοχής, όπως η αγροτική οδοποιία που αποτελεί σημαντική υποδομή για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των αγροτών που προσφέρει ασφάλεια στη μεταφορά των προϊόντων τους και στην πρόσβαση τους στο χώρο εργασίας τους.

Ο Δήμαρχος μετά το τέλος της συνάντησης δώρισε βιβλία που αφορούν τον Ρήγα Βελεστινλή και την περιοχή των αρχαίων Φερών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.