Στο Δημοτικό Συμβούλιο Δημοσιονομική Στρατηγική και προσλήψεις στον Αλμυρό

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, θα έρθει προς συζήτηση και έγκριση το Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2020-2023 του Δήμου Αλμυρού, όπως και ο Στρατηγικός Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού για την περίοδο 2020-2023.

Το σώμα θα εγκρίνει τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλμυρού και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δίκτυο πόλεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη & κυκλική οικονομία» για το σχεδιασμό, την ωρίμανση και την υποβολή προτάσεων υλοποίησης έργων που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Αλμυρού.

Ακόμη θα εγκριθεί η υποβολή προτάσεων με τίτλο «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αλμυρού» στην Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ:3540, με Κωδικό:065 πρόσκληση του Ε.Π. «Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020», του Α.Π. 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» με τίτλο «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης των δημοσίων κτηρίων στη Θεσσαλία» και «Προσαρμογή λειτουργούντων παιδικών σταθμών του Δήμου Αλμυρού στο νέο θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης» στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά στην υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών παιδικών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017.

Τέλος το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει την ετήσια συνδρομή του Δήμου Αλμυρού στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης» για το 2019 και αποφάσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλμυρού με θέμα «Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της Επιχείρησης με σκοπό την πρόσληψη προσωπικού μίας θέσης, με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. ή Ι.Δ.Ο.Χ και ειδικότητα «Διοικητικός Υπάλληλος Σφαγείων Αλμυρού» και «την πρόσληψη προσωπικού ακόμα μίας θέσης, με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. ή Ι.Δ.Ο.Χ και ειδικότητα «Διοικητικός Υπάλληλος Σφαγείων Ανάβρας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.