Στο Μητρώο Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα ο «Φάρος Σκοπέλου»

Ο Σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών “Φάρος Σκοπέλου”, ενημερώνει τα μέλη και τους εξυπηρετούμενούς του ότι από τις 22/11/2021 έχει καταχωρηθεί στο Εθνικό και Περιφερειακό Μητρώο Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα μετά την αποδοχή της αίτησής του από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Μαγνησίας Σποράδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, με την ενέργεια αυτή ο Φάρος Σκοπέλου έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί από κρατικά κονδύλια και να παρέχει, με τον τρόπο αυτό, πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στήριξης στους εξυπηρετούμενους του.

Ο Φάρος Σκοπέλου επίσης, ενημερώνει ότι, έτυχε χρηματοδότησης από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, από τον Σύλλογο Ν. Μαγνησίας ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, της Ν. Υόρκης και την ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, ως αναγνώριση αλλά και ενίσχυση του έργου του.

Ακόμη, ο Φάρος, αιτήθηκε συνεργασίας με τα ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας , ώστε να υπάρξει έκπτωση στη μετακίνηση των εξυπηρετούμενών του, προκειμένου να μεταβούν για τις θεραπείες τους σε πόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Λάρισα, και θα ενημερώσει για το αποτέλεσμα της αίτησής του εντός των ημερών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.