Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Δράση: «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ»

Το Γραφείο Υποστήριξης Έρευνας & Αξιοποίησης των Αποτελεσμάτων διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα σχετικά με την δράση Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» (ΕΠΕΑΕΚ) σύμφωνα με την προδημοσίευση ΕΣΠΑ http://www.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=123.

Η Δράση αποσκοπεί στην ικανοποίηση των αναγκών των επιχειρήσεων και των υπόλοιπων φορέων που δραστηριοποιούνται στο οικοσύστημα της έρευνας και καινοτομίας, καλύπτοντας το μέγιστο δυνατό φάσμα των δυνητικών Δικαιούχων.

Οι ενισχυόμενες επιχειρήσεις είναι δυνατόν να κατατάσσονται σε όλες τις κατηγορίες με βάση το μέγεθός τους (μικρές, μεσαίες, μεγάλες). Οι προτάσεις που θα ενισχυθούν στο πλαίσιο της Δράσης μπορούν να υποβάλλονται είτε από μεμονωμένες επιχειρήσεις, είτε από ομάδες επιχειρήσεων, είτε από συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς.

Η ημερίδα απευθύνεται πρωταρχικά σε καθηγητές και ερευνητές του Ιδρύματος. Σκοπός της ημερίδας, είναι να παρέχει αναλυτική πληροφόρηση στους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις απαιτήσεις, τις προϋποθέσεις καθώς και την ανάλυση σεναρίων εμπλοκής τους σε καθένα απ’ αυτά”.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:00 μμ, στο μικρό αμφιθέατρο Νο 2 στον 2ο όροφο του κτηρίου ΒΙΟΠΟΛΙΣ (δίπλα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Η εκδήλωση θα επαναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.