Στο «σφυρί» αυτοκίνητα και δίκυκλα από τα Τελωνεία Βόλου και Λάρισας

Με τιμές εκκίνησης από 500 ευρώ για αυτοκίνητα και 150 ευρώ για δίκυκλα !

Στο «σφυρί» βγάζουν τα Τελωνεία Βόλου και Λάρισας κατασχεμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα σε δημοπρασία που θα γίνει στο Τελωνείο Λάρισας στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.
Όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ στις 02/09/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Λάρισας (Φαρσάλων 21) προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν (α) 21 αυτοκίνητα για κυκλοφορία, (β) τρία δίκυκλα για κυκλοφορία, (γ) μία ομαδική κατηγορία Φ/Γ άνω των 4 τόνων (τράκτορας και επικαθήμενο) για κυκλοφορία και (δ) ένα Φ/Γ άνω των 4 τόνων για κυκλοφορία του Τελωνείου Λάρισας, τα οποία βρίσκονται στην αποθήκη φύλαξης τροχοφόρων στο 7ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου.
Επιπλέον, δημοπρατούνται επτά αυτοκίνητα για κυκλοφορία και έξι δίκυκλα για κυκλοφορία, τα οποία φυλάσσονται στο Τελωνείο Βόλου με τιμές εκκίνησης αυτές που αναγράφονται στη διακήρυξη.
Η επίσκεψη στον χώρο φύλαξης των οχημάτων (7ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου), καθώς και στους υπόλοιπους χώρους φύλαξης επιτρέπεται για δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, δηλαδή την Τετάρτη 31/08/2022 και την Πέμπτη 01/09/2022 και ώρες από 9.00 π.μ. μέχρι 13.00 μ.μ. Η είσοδος των ενδιαφερομένων θα γίνεται με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή οποιουδήποτε επίσημου πιστοποιητικού ταυτότητας σε ισχύ (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, άδεια παραμονής κ.λ.π). Ο διακανονισμός των πωληθέντων οχημάτων διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού του Τελωνείου Λάρισας (Φαρσάλων 21, ισόγειο) κατόπιν εγκρίσεως των αποτελεσμάτων και μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 24135-11706 προς διευκόλυνση της συναλλαγής με το κοινό.
Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α. 24%. Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες επιβατικών και φορτηγών για κυκλοφορία είναι 300 €, για μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100 €, που καταβάλλονται πριν την έναρξη της δημοπρασίας.
Οι προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά: 50€ για τα προς κυκλοφορία οχήματα και 20€ για τις μοτοσυκλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία.
Τα δημοπρατούμενα τροχοφόρα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν. Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους, χωρίς την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών, ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους.
Τα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που φυλάσσονται στις αποθήκες του Τελωνείου Βόλου είναι:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.