Στόχος η ανεύρεση και προσέλκυση στρατηγικών επενδυτών

Της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ – Ε.Α.Ε.Μ., όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με πρωτοβουλία του Προέδρου της κ. Βασίλη Καραλή, σε συνεργασία με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και με την αρωγή τόσο του Νομικού Συμβούλου όσο και του Οικονομικού Συμβούλου αποφάσισε να προβεί σε ουσιαστικές τροποποιήσεις του καταστατικού της, με στόχο τη διεύρυνση των σκοπών της αλλά και των μέσων επίτευξης αυτών, καθώς και του τρόπου λειτουργίας της, προχωρώντας σε αναδιοργάνωση του οργανογράμματος της, του τρόπου διοίκησής της και σε ανασχεδιασμό του ευρύτερου τρόπου λειτουργίας ώστε να επιτύχει μία αποτελεσματική διοικητική και υπαλληλική οργάνωση βαδίζοντας στα σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας εταιρειών, με στόχο να καταστεί πιο ουσιαστική, λειτουργική και αποτελεσματική, προκειμένου να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας του Ν. Μαγνησίας και με άμεση ανταποδοτικότητα στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Περαιτέρω η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ – Ε.Α.Ε.Μ. προσανατολίζεται να συνάψει συνεργασία με φορείς του Ν. Μαγνησίας, όπως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η Περιφέρεια, Δήμους και άλλους με σκοπό την ανεύρεση και προσέλκυση στρατηγικών επενδυτών σε συνεργασία και με επιχειρήσεις του Νομού καθώς και τη σχεδίαση και εφαρμογή προγραμμάτων ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου.

Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ – Ε.Α.Ε.Μ. και του Προέδρου της κ. Καραλή είναι η εταιρεία να καταστεί σύγχρονη τόσο λειτουργικά, διοικητικά και οργανωτικά, όσο και στους σκοπούς της συμβάλλοντας στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου.

Οι σημαντικές αυτές αλλαγές έλαβαν έγκριση από τo Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ. και αναμένεται η επικύρωσή τους και από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, ώστε στη συνέχεια να προωθηθούν προς έγκριση στη Γ.Σ. των εταίρων της Ε.Α.Ε.Μ.

Το Δ.Σ. σύντομα θα παρουσιάσει στο κοινό τις αλλαγές και τη νέα οργάνωση της εταιρείας καθώς τις προτάσεις του για την επιχειρηματικότητα και τη βελτίωση της τοπικής οικονομίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.