Στόχος η διεύρυνση της τουριστικής κίνησης από τη Ρουμανία

Της συμμετοχής του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR

Αυλαία έριξε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Με επιτυχία συμμετείχε ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και τον Δήμο Ν. Πηλίου στην κοινή προσπάθεια της προώθησης του προορισμού “Volos Pelion”.
Τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου εκπροσώπησε, «λαμβάνοντας το βάπτισμα του πυρός» η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού κ. Άσπα Τριανταφύλλου, η οποία δήλωσε: “Χαίρομαι πολύ που εκπροσώπησα το Δήμο μας στην έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία του επισκέπτη στον προορισμό μας, δημιουργώντας περιεχόμενο, ώστε η προτίμηση των Ρουμάνων τουριστών προς την περιοχή μας να συνεχίσει και να ενταθεί στο μέλλον! Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, όπως και πολλή όρεξη!”
Τον Δήμο Βόλου, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Μένη Λαζάρου, συνοδευόμενη από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού κ. Γιώργο Παπαμακάριο και την υπάλληλο του τμήματος κ. Ράνια Θεοχαροπούλου και τον Δήμο Ν. Πηλίου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Απόστολος Καφετζής. Επίσης, στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, κ. Γιώργος Ζαφείρης, ο οποίος πραγματοποίησε παρουσίαση για τη Θεσσαλία και ειδικότερα για τον Βόλο και το Πήλιο, ενώ παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Μαγνησίας κ. Ευαγγελία Διανελλάκη, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Την έκθεση πλαισίωσαν και επαγγελματίες του τουρισμού, από τον ξενοδοχειακό και τον ιστιοπλοϊκό κλάδο, ενώ στο περίπτερο υπήρχε και μεταφράστρια στη ρουμάνικη γλώσσα, για να επικοινωνηθούν οι πληροφορίες του προορισμού προς όλους τους επισκέπτες ανεξαιρέτως. Με πρωτοβουλία του ΕΟΤ Ρουμανίας στα πλαίσια της έκθεσης διοργανώθηκαν Β2Β συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών και τουριστικών πρακτόρων.
Το περίπτερο “Volos Pelion” επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία κ. Λιλή Ευαγγελία Γραμματίκα, ο Βουλευτής και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας κ. Ντράγκο Γαβριήλ Ζησόπουλος και ο Διευθυντής του ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γιώργος Σταφυλάκης. Εκφράζοντας τα συγχαρητήρια τους για την προσπάθεια όλων μας και την αγάπη τους για τον Βόλο και το Πήλιο, τόνισαν πως θα παραμείνουν αρωγοί και υποστηρικτές των ισχυρών δεσμών φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας!
Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου ανανεώνει το ραντεβού για την ερχόμενη έκθεση τουρισμού “ITB Berlin” στο Βερολίνο της Γερμανίας κατά τις ημερομηνίες 5-7/03/2024, όπου θα συμμετάσχει σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και το Δήμο Ν. Πηλίου, φιλοξενούμενος στο ελληνικό περίπτερο του ΕΟΤ!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.