Στον Δήμαρχο Αλμυρού ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δημόπουλος

Με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη συναντήθηκε ο καθηγητής του Παν/μίου Πατρών και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Δημόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Αλμυρού κ. Δημήτρη Κωστόπουλο και την Πρόεδρο του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού κ. Ευφροσύνη Γιαννούλη.

Στη συνάντηση, όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος,  παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Σπύρος Βαλαμούτης,ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Γιάννης Τσαντούρης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Αλμυρού κ. Σοφία Τσιάντου καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλατάνου κ. Γιώργος Πατελοδήμος.

«Μέσα από έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, αναδείχθηκαν ζητήματα λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος της για τις τοπικές κοινωνίες και την περιφερειακή ανάπτυξη, θέματα αγροτικής ανάπτυξης και νέων καλλιεργειών, ενώ από όλους τονίστηκε η ανάγκη να επιστρέψει η πολιτική στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου και να τεθεί μια τροχοπέδη στη συνεχή υποβάθμιση θεσμών και αξιών», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.