Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Χρ. Τριαντόπουλος- Στο τραπέζι τα προβλήματα των θεομηνιών

Τον Δήμο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε σήμερα, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τα προβλήματα και τις ζημίες που προκλήθηκαν στην περιοχή από τις πρόσφατες θεομηνίες, «ΑΘΗΝΑ» και «ΔΙΟΜΗΔΗΣ».

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο κ. Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν, ήδη, στον Δήμο για την κάλυψη των προβλημάτων αυτών και θα εξεταστεί εκ νέου η δυνατότητα χορήγησης νέων χρηματοδοτήσεων.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα για όλες τις Κοινότητες του Δήμου, όπως είναι το θέμα της Γέφυρας του Κερασιώτη, το θέμα του ρέματος Σαλασλαριώτη, κλπ και τονίστηκε η συνεργασία με την Περιφέρεια για τα ζητήματα αυτά.

Επίσης, διατυπώθηκαν προτάσεις για όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε ότι δόθηκε παράταση για την κήρυξη του Μ. Περιβολακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ήδη, έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη οι Κοινότητες Κεραμιδίου, Στεφανοβικείου και Περιβλέπτου.

Τέλος, ο Υφυπουργός άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που του μεταφέρθηκαν από τους παρευρισκόμενους προτείνοντας λύσεις επί των ζητημάτων που του τέθηκαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.