Στον Εισαγγελέα οι εννέα συλληφθέντες για το “κορωνογλέντι” στο Μικρό Περιβολάκι

Έμειναν στο κρατητήριο και σήμερα θα δικαστούν στο Αυτόφωρο

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία για το παράνομο γλέντι που οργάνωσαν εν μέσω lock down με τη συμμετοχή εννέα ατόμων σε παλιό κυνηγετικό καταφύγιο, σε αγροτικό δρόμο προς το Μικρό Περιβολάκι του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το «κορωνογλέντι» οργανώθηκε και συμμετείχαν σ’ αυτό από κτηνοτρόφοι της περιοχής (οκτώ ενήλικες και ένας ανήλικος) και όπως φάνηκε σε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι συμμετέχοντες έπιναν και γλεντούσαν συνοδεία κλαρίνου και ψητού. Το γλέντι ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης και κράτησε μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα χθες.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου ταυτοποίησαν όλους τους συμμετέχοντες, που με εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας συνελήφθησαν για παράβαση των μέτρων πρόληψης ασθένειας, κρατήθηκαν τη νύχτα και σήμερα Σάββατο θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο για να δικαστούν.
Επίσης η Αστυνομία βεβαίωσε πρόστιμο 3000 € στον διοργανωτή του γλεντιού και 300 € στους υπόλοιπους συμμετέχοντες (και στον ανήλικο) για άσκοπη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, ανέφερε: Συνελήφθησαν σήμερα (20-11-2020) το βράδυ στο Βελεστίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, εννέα άτομα, κατηγορούμενα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα εννέα άτομα συμμετείχαν σε συνάθροιση – εκδήλωση που είχε λάβει χώρα, κατά το χρονικό διάστημα από 19-11-2020 το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-11-2020), σε παλαιό κτίσμα σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θέτοντας σε κίνδυνο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε έναν από τους συλληφθέντες, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -3.000- ευρώ, ως διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης, ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -300- ευρώ στον καθένα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.