Στον Εισαγγελέα ο 37χρονος που μαχαίρωσε 62χρονο στον Άγιο Λαυρέντιο

Με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων, κρατείται από χθες το πρωί ο 37χρονος από τον Αγ. Λαυρέντιο, που μαχαίρωσε συγχωριανό του στην κοιλιά. Οι δύο άνδρες είχαν επεισόδιο εάν ο δρόμος που περνούσε μπροστά από το σπίτι του παθόντα ήταν ιδιωτικός ή δημόσιος… Λίγο πριν τις 10 χθες το πρωί, στον οικισμό Βροχιά του Αγ. Λαυρεντίου, οι δύο συγχωριανοί διαπληκτίστηκαν, με αφορμή τον δρόμο που περνά μπροστά από το σπίτι του 62χρονου θύματος. Ο 37χρονος δράστης υποστήριζε ότι ο δρόμος ήταν δημόσιος, ενώ το θύμα ότι ήταν ιδιωτικός. Οι τόνοι ανέβηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο δράστης να βγάλει ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 6 εκατοστών και να τραυματίσει με αυτό τον 62χρονο στην κοιλιακή χώρα.
Άμεσα το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται, ενώ ειδοποιήθηκε και το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου που συνέλαβε τον 37χρονο.
Ο δράστης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής κρατείται και σήμερα Σάββατο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα υπηρεσίας, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ σε βάρος του υπάρχει ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη ακόμη και σε βαθμό κακουργήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.