Στον κλοιό του “Διομήδη” το Στεφανοβίκειο – Ανοιχτός ο κεντρικός δρόμος στο Μικρό Περιβολάκι

Κλειστός ο δρόμος από Αερινό προς Αγ. Δημήτριος

Στο κλοιό του Διομήδη είναι πολλές περιοχές στον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Πριν από λίγες ώρες το Μικρό Περιβολάκι κόντεψε να αποκοπεί όταν η βροχή “κατέβασε” φερτές ύλες και απέκλεισε τον κεντρικό δρόμο. Μιλώντας στο magnesianews.gr ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρης Παλληκάρης επεσήμανε πως στο σημείο πήγαν οχήματα και απομάκρυναν τα φερτά υλικά ανοίγοντας τον δρόμο. Διέψευδε μάλιστα και πληροφορίες που ήθελαν το χωριό να εκκενώνεται.

Όπως ανέφερε αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις βρίσκονται στο Στεφανοβίκειο, καθώς το ρέμα Σαλασαργιώτης , που ξεκινά από το Μικρό Περιβολάκι, περνά από το Μεγάλο Μοναστήρι και καταλήγει στο Στεφανοβίκειο έχει υπερχειλίσει. Τα νερά του έχουν σκεπάσει αυτή τη στιγμή καλλιέργειες, οι οποίες δεν αντέχουν να απορροφήσουν κι άλλο νερό, ενώ εάν συνεχιστεί το έντονο αυτό φαινόμενο θα υπάρξουν προβλήματα και με τις κατοικίες στο χωριό.

Προβλήματα υπήρξαν και στο Περίβλεπτο, αλλά και στον Άγιο Δημήτριο, όπου παρατηρήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ έκλεισε ο δρόμος από τη διασταύρωση του Αερινού προς τον Άγιο Δημήτριο.

Ο κ. Παλληκάρης μέσω του magnesianews.gr ζήτησε από τους κατοίκους του Δήμου να μην μετακινούνται χωρίς ιδιαίτερο λόγο, καθώς τα φαινόμενα είναι σε εξέλιξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.