Στον μοναχό αγνοούμενο ανήκει η σορός που βρέθηκε στη Σκόπελο

Αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας

Στον 58χρονο μοναχό, που αγνοείται από τις 22 Δεκεμβρίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης σε παραλία της Σκοπέλου.
Η σορός μεταφέρθηκε χθες στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας και αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του, που λόγω των ισχυρών ανέμων και του απαγορευτικού απόπλου, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σκόπελο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναγνωρίστηκε, από συγγενικό του πρόσωπο, η σορός άνδρα που εντοπίστηκε πρωινές ώρες την 11/01/2022, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης παραλίας “Αμπελική” Δήμου Σκοπέλου.
Πρόκειται για 58χρονο ημεδαπό, για τον οποίο είχαν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες εντοπισμού του, την 22/12/2021 στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Αγίου Όρους .

Ο 58χρονος μοναχός είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείτο. Σημειώνεται ότι η λέμβος του άτυχου μοναχού είχε εντοπιστεί χωρίς τον ίδιο μετά από έρευνες των λιμενικών Αρχών στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.