Στον Βόλο ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ. Βασίλης Οικονόμου

Για την περιφερειακή συνδιάσκεψη στελεχών του τομέα υγείας Θεσσαλίας, μαζί με τον Ιάσονα Φωτήλα

Στον Βόλο θα βρεθούν σήμερα, τόσο ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ. Βας. Οικονόμου, όσο και ο Αν. Τομεάρχης, Βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας, για την περιφερειακή συνδιάσκεψη στελεχών του τομέα υγείας Θεσσαλίας.
Όπως αναφέρεται από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ., «η Νέα Δημοκρατία με πολλή δουλειά ανανεώνεται και μετατρέπεται σε μια πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία με στόχο την αναγκαία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η χώρα βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο και καταστροφικό πολιτικό δρόμο, που ξεκίνησε πριν από τις εκλογές του 2015 και καταλήγει σε ένα ακόμη Μνημόνιο. Καθήκον μας δεν είναι μόνο η σκληρή και τεκμηριωμένη Αντιπολίτευση, αλλά και η συστηματική προετοιμασία για την επόμενη μέρα. Αποστολή μας είναι να γίνουμε η Κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την παρακμή, που θα φέρει ξανά αισιοδοξία, περηφάνια στη χώρα και χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.
Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της Ν.Δ. «Μήνας Υγείας», με την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στελεχών του Τομέα Υγείας στη Θεσσαλία, στην πόλη του Βόλου, σήμερα Δευτέρα στις 15/5/2017. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό επισκέψεων κλιμακίου της Ν.Δ. σε δομές υγείας της Μαγνησίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται σε αυτούς τους χώρους.
Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον Αν. Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Νταόπουλος, ο Υπεύθυνος του Θεματικού Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Κωτούλας, καθώς και στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και στελέχη που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της Ν.Δ.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί την Δευτέρα 15 Μαΐου, επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Μαγνησίας. Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κ.Υ. Αλμυρού, στο κλιμάκιο του ΕΚΑΒ στον Βόλο και στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο». Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 17:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα.
Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στελεχών του Τομέα Υγείας Θεσσαλίας της Ν.Δ., με θέμα: Το πλαίσιο αρχών της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.