Συγχαρητήρια επιστολή Μεϊκόπουλου στο νέο Πρύτανη του Π.Θ.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.
Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του

Συγχαρητήρια επιστολή στον καθηγητή του Π.Θ. κ. Ζήση Μαμούρη απέστειλε σήμερα ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κάνοντας παράλληλα μνεία στο αξιόλογο ερευνητικό αλλά και διδακτικό έργο που γίνεται στο ίδρυμα. Στην επιστολή του ο κ. Μεϊκόπουλος αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κ. Μαμούρη,

Με την ευκαιρία ανάληψης από 01.09.2018 των καθηκόντων σας, θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια! Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είναι ένας ζωντανός οργανισμός με διαρκή ανελικτική πορεία από την ίδρυσή του. Η παραγωγή νέων επιστημόνων και το ερευνητικό του έργο είναι αξιοπρόσεκτα και αποδεικνύουν την άρτια δουλειά και τις άοκνες προσπάθειες που γίνονται από πλευράς καθηγητών και προσωπικού.

Αναλαμβάνετε ως Πρύτανης σε μια κρίσιμη για το Πανεπιστήμιο καμπή, με αρκετές ανοιχτές προκλήσεις που, χωρίς να παραγνωρίζουμε την αξία της καθεμιάς, το θέμα της νέας δομής του Πανεπιστημίου και η ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών και του εξοπλισμού του σίγουρα πρωτοστατούν.

Είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για την προαγωγή του Πανεπιστημίου και της θέσης του, που με τη σειρά του μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει στα ακαδημαϊκά δρώμενα της χώρας μας και στην παραγωγική στήριξη της Θεσσαλίας.

Σας εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και ευόδωση του δύσκολου έργου που αναλαμβάνετε και θα ήθελα να γνωρίζετε πως σε όποιο πεδίο απαιτηθεί η συνεργασία μας, επιθυμώ να την θεωρήσετε δεδομένη, προς όφελος του Πανεπιστημίου και του τόπου.

Με εκτίμηση
Ο βουλευτής
Αλέξανδρος Μιχ. Μεϊκόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.