Συγχαρητήρια της Ένωσης Επαγγελματιών Αλμυρού για το Los Almiros

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, συγχαίρει εγκάρδια όλους τους συντελεστές της μεγάλης μουσικής γιορτής του 6ου φεστιβάλ Los Almiros Rock Radio που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3,4 και 5 Αυγούστου 2017 στο δάσος Κουρί.

Η απόλυτη επιτυχία της πιο μεγάλης ανεξάρτητης γιορτής, ανοιχτής για όλους, που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες κόσμο στην περιοχή μας, απέδειξε για μια ακόμη χρονιά τις μεγάλες δυνατότητες και το ιδιαίτερα ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ο Αλμυρός για να μπορεί να διοργανώνει γεγονότα που προβάλλουν τον τόπο και τους ανθρώπους του πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια και να ενισχύει την προστιθέμενη αξία του τόπου μας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον Δήμαρχο Αλμυρού Εσερίδη Δημήτρη αλλά και στην οργανωτική επιτροπή του Los Almiros Rock Radio Festival, που απορρόφησαν και διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο την πίεση που ασκήθηκε από ανώνυμους(!!) στο παρασκήνιο και στόχευε στην ματαίωση του φεστιβάλ, στο όνομα μιας οικολογικής ευαισθησίας που μόνο αυτοί τάχα διαθέτουν μόνο και μόνο για να προκαλέσουν ζημιά στην περιοχή μας.

Σε πείσμα αυτών των “καλοθελητών” το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία και έδωσε αποφασιστική ώθηση στην ανάδειξη της περιοχής μας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Ενα ακόμη μεγαλύτερο “μπράβο” αρμόζει στους δεκάδες εθελοντές, νέα παιδιά της πόλης μας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία αυτό το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός και χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού πιστεύει ότι τέτοιες δράσεις και τέτοια γεγονότα, πρέπει να αποτελούν την αφετηρία αλλά και το παράδειγμα για να ενταθούν οι προσπάθειες όλων μας, ώστε να αποτελέσει ο Αλμυρός δυναμική επιλογή είτε πολιτιστικού, είτε θρησκευτικού είτε περιπατητικού προορισμού, καθώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες φυσικές προϋποθέσεις αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξει τον στόχο αυτό.

Εξάλλου, τα οκτώ χρόνια Μνημονίου μας έχουν κάνει όλους σοφότερους ώστε να γνωρίζουμε πως μόνο με την προσέλκυση υγιών επενδυτικών προσπαθειών και με την στήριξη του “επιχειρείν” μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, για να μη βλέπουμε αύριο τα παιδιά μας μετανάστες, αλλά να τα καμαρώνουμε να ζουν και να δημιουργούν στον τόπο τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.