Συγκέντρωση στη Λάρισα ετοιμάζουν σωματεία

Με αφορμή το «Αναπτυξιακό συνέδριο» της Κυβέρνησης

Σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και άλλων φορέων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτώβρη στο ΕΚΒ, με πρωτοβουλία των σωματείων Συνδικάτο Μετάλλου «Μ. Παπαρήγας», Συνδικάτο Τύπου Χάρτου, σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών, των Αγροτικών Συλλόγων Νοτίου Πηλίου και Αλμυρού- Σούρπης και του Φοιτητικού Συλλόγου Γεωπονίας- Φυτικής Παραγωγής.
Στην σύσκεψη τόσο από την εισηγητική ομιλία όσο και από τις τοποθετήσεις αναδείχθηκε η προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσα από τα «αναπτυξιακά συνέδρια» όπως αυτό που θα γίνει στη Λάρισα στις 10 και 11 Οκτώβρη (μετά την Δυτική Μακεδονία, την Στερεά και την Κρήτη) να εξωραΐσει την αντιλαϊκή της πολιτική, να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που κυριαρχεί απέναντι στην πολιτική της, να εγκλωβίσει λαϊκές δυνάμεις καλλιεργώντας κλίμα αποδοχής των αντιλαϊκών μέτρων μέσω της προσμονής από την περιβόητη ανάπτυξη που θα δώσει λύση στα προβλήματα και θα είναι δήθεν δίκαιη για όλους.
Συμμετέχουμε όλοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, στην Πανθεσσαλική Συγκέντρωση στη Λάρισα, την ημέρα της ομιλίας του Πρωθυπουργού, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, για να διαδηλώσουμε. Τα σωματεία που καλούν στην κινητοποίηση: Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» Ν. Μαγνησίας, Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τύπου-Χάρτου Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας, Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών, Σωματείο Οικοδόμων Σκοπέλου, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας, Σωματείο Εργαζομένων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Μαγνησίας, Σωματείο Νοσοκόμων Κλινικών Βόλου, Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου, Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, Σωματείο Μουσικών «ο Απόλλων», Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Μαγνησίας, Αγροτικός Σύλλογος Νοτίου Πηλίου, Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού – Σούρπης, Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονίας – Φυτικής Παραγωγής, Φοιτητικός Σύλλογος Μηχανολόγων – Μηχανικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.