Συλλυπητήρια Χρ. Μπουκώρου για τον θάνατο του Κ. Πρίντζου

«Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του πρώην βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Πρίντζου», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. και Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ. Χρήστος Μπουκώρος.

Όπως τονίζει, «ο εκλιπών υπήρξε ένας άνδρας υψηλού πολιτικού αναστήματος, βαθύς γνώστης της πολιτικής και της ιστορίας, ολοκληρωμένος επιστήμονας, ευρυμαθής και φλογερός πατριώτης. Η απώλεια του Κώστα Πρίντζου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό διότι, εκτός από σωστός οικογενειάρχης, υπήρξε αταλάντευτα προσηλωμένος στο δημόσιο συμφέρον και στην προκοπή της Μαγνησίας και της Ελλάδος.

Η πολιτική ζωή της Ελλάδος έχασε σήμερα έναν ασυμβίβαστο μαχητή, έναν έντιμο πολιτικό, έναν δεινό ρήτορα. Η αίσθηση του μέτρου, ο βαθύς ιδεαλισμός, η αδιαπραγμάτευτη σοβαρότητα, η προσήλωση στη λογική σε συνδυασμό με την ουσιαστική θεωρητική του σκέψη, η αφοσίωσή του στα διαχρονικά ιδανικά που τόσο απουσιάζουν στις μέρες μας από τη δημόσια ζωή, υπήρξαν δομικά χαρακτηριστικά της πολιτικής διαδρομής του Κώστα Πρίντζου.

Συμπάσχω με απέραντη θλίψη στην απώλειά του και απευθύνω τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια μου στη σύζυγό του Ελένη, στα παιδιά του, στον αδελφό του Νικήτα, σε όλους τους οικείους του και στους χιλιάδες πολιτικούς φίλους του, που πίστευαν διαχρονικά στην αξία του. Αιωνία η μνήμη του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.