Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Παπαϊωάννου

πηγή photo: Almyrosinfo

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του αντιδημάρχου Αλμυρού Γιώργου Παπαϊωάννου εξέδωσαν ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και ο πρώην Δήμαρχος Αλμυρού και επικεφαλής της παράταξης «Αλμυρός – Ευθύνη % Δημιουργία» Δημήτρης Εσερίδης.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αλμυρού Β.Χατζηκυριάκος:

Είμαι συγκλονισμένος από τον αδόκητο όσο και άδικο χαμό του φίλου και στενού συνεργάτη, Γιώργου Παπαϊωάννου.
Με τον Γιώργο, μας ένωσαν πάρα πολλά και από πολλά χρόνια.
Ήταν ένας ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μεγάλη προσφορά στα κοινά του Δήμου Αλμυρού, από όποια θέση κι αν του ζητήθηκε να προσφέρει, με ζήλο ακατάβλητο για την προκοπή του τόπου και των ανθρώπων του.
Μα το κυριότερο, ήταν ένας άνθρωπος ανιδιοτελής, ευθύς, προσηνής, με ενσυναίσθηση, με αγάπη και φροντίδα για τον διπλανό, γι’ αυτόν που βρισκόταν σε ανάγκη.
Από σήμερα, γίνεται φτωχότερη η Διοίκηση του Δήμου και ολόκληρη η τοπική κοινωνία, στην οποία ο Γιώργος άφησε ανεξίτηλο το ίχνος του.
Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στους δικούς του ανθρώπους.
Η σκέψη του, θα μας συντροφεύει πάντα.
Νιώθουμε τυχεροί, όλοι όσοι τον γνωρίσαμε.
Στο καλό, Γιώργο.
-Ο-
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ

Από την πλευρά του ο πρώην Δήμαρχος Αλμυρού Δ.Εσερίδης αναφέρει:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΑΛΜΥΡΟΣ–ΕΥΘΥΝΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Σοκαρισμένοι είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «ΑΛΜΥΡΟΣ–ΕΥΘΥΝΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», όπως και όλη η κοινωνία του Αλμυρού, για τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιδημάρχου Γεώργιου Παπαϊωάννου.
Σύσσωμος ο συνδυασμός «ΑΛΜΥΡΟΣ–ΕΥΘΥΝΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό ενός ανθρώπου που υπηρέτησε επί σειρά ετών την τοπική αυτοδιοίκηση και πρόσφερε πολύ σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία απ’ όποια θέση και αν βρέθηκε.
Υπήρξε ένας άνθρωπος με αξίες και αρχές, ένας ικανός αιρετός με συνέπεια, ήθος και ευθύνη που αγαπούσε τον τόπο του και διέθεσε όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Η συνεργασία μαζί του ήταν εποικοδομητική όλα αυτά τα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, τόσο από την πλευρά της αντιπολίτευσης όσο και από την πλευρά της διοίκησης.
Θα λείψει από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμυρού ένας σημαντικός Δημοτικός Σύμβουλος, ένας άξιος Αντιδήμαρχος.
Τον αποχαιρετούμε με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό για όλα όσα προσέφερε.
Με βαθιά θλίψη εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του.
Καλό ταξίδι Συνάδελφε Γιώργο.