Συμμετοχή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Σε δύο εκθέσεις τουρισμού σε Βουλγαρία και Αυστρία θα συμμετέχει αυτή την εβδομάδα ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου.

Συγκεκριμένα, στη «HOLIDAY AND SPA 2024», που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας κατά τις ημερομηνίες 13-15/03/2024, η συμμετοχή θα γίνει σε κοινό περίπτερο με τους Δήμους Βόλου και Ν. Πηλίου, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες για παρουσίαση υλικού προβολής, με τη χρήση υπηρεσιών διερμηνείας για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τους επισκέπτες της έκθεσης.

Συνεχίζοντας, συμμετοχή του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου από κοινού με τους άλλους δύο όμορους δήμους θα υπάρξει και στην «FIEREN MESSE WIEN 2024». Η έκθεση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας κατά τις ημερομηνίες 14-17/03/2024, όπου η αποστολή του προορισμού «Volos Pelion» πρόκειται να φιλοξενηθεί στο ελληνικό περίπτερο του ΕΟΤ, υποστηριζόμενη και εκεί με υπηρεσίες διερμηνείας για την πιο άμεση επικοινωνία με τους επισκέπτες.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Τριανταφύλλου Άσπα θα συμμετέχει και στις δύο τουριστικές εκθέσεις, στηρίζοντας την προσπάθεια διαφήμισης και προώθησης του προορισμού, ενώ δηλώνει: «Στόχος μας να επηρεαστεί θετικά η ζήτηση για ταξίδια στην περιοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να προβληθεί συντονισμένα η πρόταση για διακοπές σε αυθεντικούς προορισμούς, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να συνδυάσουν υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση και στη θάλασσα, να γνωρίσουν την ελληνική γαστρονομία και παράδοση, με θεματικές εμπειρίες και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.»

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.