Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην 84η ΔΕΘ

Με 14 επιχειρήσεις της περιοχής

Με 14 συνολικά επιχειρήσεις συμμετέχει και φέτος το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που εγκαινιάζει στις 7 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ που θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τις νέες τεχνολογίες και αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού με διεθνή ακτινοβολία.
Τιμώμενη χώρα για φέτος είναι η Ινδία. Βασικά γνωρίσματα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, με την συμμετοχή Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων όπου η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και τεχνογνωσίας τόσο στους τομείς της τεχνολογίας αλλά και των παραδοσιακών τομέων επιχειρηματικότητας, είναι στην ημερήσια ατζέντα.
Στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Ζαχείλας.
Ο εκθεσιακός χώρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην 84η ΔΕΘ εκτείνεται σε 92 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτόν θα εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους δεκατέσσερις επιχειρήσεις από τη Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα οι εξής:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.