Σύμβαση για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Σύμβαση ύψους 36.531 € για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων υπέγραψε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός.
Με βάση τη σύμβαση πρόκειται να υλοποιηθούν έργα επισκευής και συντήρησης των κτιρίων: Γυμνασίου Μηλεών, Δημοτικού σχολείου Αργαλαστής, Νηπιαγωγείου Προμυρίου, καθώς και των Δημοτικών σχολείων Μηλίνας και Τρικερίου.
Η χρηματοδότηση για τη συγκεκριμένη εργολαβία προέρχεται από το υπουργείο Εσωτερικών.
Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός δήλωσε: “Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό “εργαλείο” προκειμένου να επισκευάσουμε και συντηρήσουμε τα σχολικά κτήρια του Δήμου μας. Η ορθή και ποιοτική λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου μας βρίσκεται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα και προσπαθούμε καθημερινά να διασφαλίζουμε άριστες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς”.

Επιπλέον 200 rapid tests στο Κ.Υ. Αργαλαστής
Νέα παρτίδα 200 rapid tests παρέδωσαν ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός και ο αντιδήμαρχος Δημ. Παρρησιάδης στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.
Τα επιπλέον 200 rapid tests θα χρησιμοποιηθούν για δωρεάν εξέταση στους δημότες του Δήμου Νοτίου Πηλίου προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορωναϊού, όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ανέφερε “πρόκειται για μια δράση πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας. Οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που βοηθά τους επιδημιολόγους στις μελέτες τους, ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα της διασποράς του ιού στην κοινότητα και να δίνουν σαφέστερες οδηγίες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.