Συναγερμός τη νύχτα στο Βελεστίνο – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αγροτοδασική έκταση στο Βελεστίνο, βόρεια της ΒΙΠΕ Βόλου, κινητοποιώντας ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η φωτιά κινήθηκε σε περιοχή με ξερά χόρτα και πουρνάρια, χωρίς να απειληθούν επιχειρήσεις, εγκαταστάσεις ή άλλες υποδομές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν 40 πυροσβέστες, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο ομάδες πεζοπόρων της 10ης ΕΜΟΔΕ και συνολικά εννέα πυροσβεστικά οχήματα.

Καθοριστική ήταν και η συνδρομή των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με υδροφόρες και μηχανήματα έργου να επιχειρούν παράλληλα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ενώ η επιχείρηση στην περιοχή συνεχίζεται, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να παραμένουν σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.